tiistai 9. kesäkuuta 2009

Steel Mammoth ja muita juttuja

Uutta Steel Mammothia luvassa kohta Myspacessa ja varmasti kaupoissakin myöhemmin. Kovaa kamaa taas ja täytyy myöntää, että paras Steel Mammothin levy tähän mennessä. Seuraavaksi suunnitelmissa livetuplavinyylimegapläjäytys. Mahtavaa!

Lisäksi otimme viikonloppuna ensimmäiset promokuvat Janne Laurilan uudelle levylle, joka ilmestyy syyskuussa. Tyylinä oli Keanu Reeves vuodelta 91! Mahtavaa. Kuuntelin myös levyn läpi ja hieno suomenkielinen levy on tulossa. Jannen kuuloista kamaa ja luulisin että sillä tavoitetaan taas enemmän kuulijoita. Hyvä Janne!!

Itse otin askeleen lähemmäksi omien biisien äänittämistä. Sovimme Innon Teemun kanssa yhteistyön aloittamisesta ja suuntaviivoista uuden levyn luomiselle. Hyvä fiilis. Teemu äänitti Aloha! -levylle rummut ja haltsaa homman. Ideana on käyttää rytmisoittimina vain perkussioita ja muita läpyttelyjä ja tumps tumpseja. Oikeita rumpuja vähemmän. Näin ainakin tällä kertaa ajattelen...

Musavinkkinä Phoenixin uusi ja Tiedyen remix DJ Kaoksen biisistä Love The Night Away. Ja Jay Retardin versio Beckin Gamma Raysta. Super.

Ei kommentteja: