keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Hyvää kesää ja juttuja

Ajattelin huvikseni kirjoitella blogia aina kun siltä tuntuu ja jotain tapahtuu. Nyt kirjoittelen suomeksi, koska olen myös ajatellut kokeilla suomeksi laulamista. Se on iso haaste ja täytyy myöntää että tekstien tekeminen on ollut jännittävää. Uusia biisejä on jo iso kasa kovalevyllä demotettuna ja olen muutamaan myös aloitellut tekstejä. Tuntuu oudolta että omalla äidinkielellä laulaminen tuntuu niin paljaalta ja oudolta. Luulen kuitenkin että saan paljon enemmän itsekin irti kappaleista, kun tekstien osuus painottuu enemmän kokonaisuudessa. Tosi hyvä fiilis alkaa taas tehdä musaa. Aika erilaisia kappaleita on tullut tehtyä. On soft-poppia, soulahtavaa ja aika minimalistista kamaa. Olen innoissani asiasta ja toivon että aikataulut antavat tilaa myös näille lauluille.
Olen ollut koko alkuvuoden työllistettynä Samae Koskisen Taikabändissä ja meillä on ollut todella hieno kevät. Viime viikonloppuna polkaistiin festarikesä alkuun soittamalla Ylex Popissa Helsingissä. Veljeni Tommi oli samaan aikaan synnytyssalissa ja 15 min ennen keikan alkua heille syntyi poikavauva. Fiilis oli todella hieno ja helpottunut. Nyt jatkamme keikkailua festareilla ja klubeilla kesällä. 

Oikein hyvää kesän jatkoa ja tarkoitukseni on kirjoitella juttuja tänne aina kun jotain tapahtuu Tapesin kanssa. Uudet biisit ovat kanssa heti kuuntelussa, kun ne saadaan valmiiksi. Ideana on tehdä biisi kerrallaan ja katsoa mitä tuleman pitää! 

Jukka 

Ei kommentteja: