lauantai 8. elokuuta 2009

Kesän kohokohtia

Kesällä olemme kiertäneet Suomea Samae Koskisen Ja Hänen Taikabändinsä kanssa. Todella hienoja muistoja on jäänyt mieleen festareilta ja muilta keikkapaikoilta. Simerokissa keikan jälkeen pääsimme kelluvaan saunaan ja uimaan. Ilosaaressa olimme lauantaina keikalla Kassan Baarissa Tohmajärvellä ja sen jälkeen läheisellä mökillä saunomassa ja grillaamassa. Todella kirkasta vettä ja hyvä sauna. Kokkolasta lähdimme keikan jälkeen Pietarsaareen leirintäalueelle, jossa grillailimme myöhään yöhön. Bändi toimii aivan loistavasti ja miksaajamme Peve on mahtava mies!! Todella kiva kesä takana. Meillä on pari keikkaa vielä jäljellä tässä periodissa, jonka jälkeen alamme suuntamaan katseita syksyn keikkoihin. Kiitos kaikille mahtaville tyypeille, joita olemme kesän aikana tavanneet.

Omaa materiaalia olen saanut demotettua jo mukavasti ja tekstejä on myös syntynyt jo useaan kappaleeseen. Lisäapua olen myös saamassa tekstiasioihin. Siitä lisää tuonnempana. Syksyllä minä soitan parissa muussa bändissä myös kitaraa, mutta siitäkin voin kirjoitella vasta kun asia varmistuu. Kivaa kuitenkin soittaa musiikkia mukavien ihmisten kanssa.

En ole laskenut montako kilometriä tänä kesänä on tullut autossa istuttua, mutta muutamia tuhansia taitaa takana olla. Toivottavasti ensi kesänä jatkuu samanlainen meininki. Hyvää kesänjatkoa kaikille ja kirjoitan taas jutuista kun aika on!

Parhaita biisejä juuri nyt:

Kleerup feat. Lykke Li : Until We Bleed
Stevie Wonder : For Once In My Life



Ei kommentteja: